Επιστημονικό συμβούλιο

Το Επιστημονικό Συμβούλιο (αριθμ. 880/112273/30-04-2020 Απόφαση του ΥΠΑΑΤ) είναι 3τούς θητείας.

Αποτελεί το ανώτατο επιστημονικό γνωμοδοτικό και εισηγητικό όργανο του οργανισμού με αρμοδιότητες που περιλαμβάνουν την αξιολόγηση και αποτίμηση του ερευνητικού έργου των Ινστιτούτων και αποτελείται από τα εξής μέλη:

Γεώργιος Παπαδάκης, Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας, Πρόεδρος με αναπληρωτή τον Αναστάσιο Σιώμο, Καθηγητή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Γεώργιος Μπάνος, Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, με αναπληρωτή τον Βάιο Καραθάνο, Καθηγητή του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Δημήτριος Σάββας, Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας, με αναπληρωτή τον Αλέξανδρο Παπαχατζή, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στυλιανή Χαδιώ – Μάντζαρη, Καθηγήτρια Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας, με αναπληρώτρια την Ευθυμία Τσακαλίδου, Καθηγήτρια Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας.

Κωνσταντίνα Τζια, Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με αναπληρώτρια τη Σμαραγδή Αντωνοπούλου Καθηγήτρια του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Θωμάς Παπαχρήστου, Διευθυντής Ερευνών ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, με αναπληρώτρια την Χρυσούλα Τάσσου, Διευθύντρια Ερευνών ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ.

Γεωργία Ουζουνίδου, Διευθύντρια ερευνών ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Σαμούρη, Διευθυντή Ερευνών ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ.

Επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα
technology transfer office
scientific council

11

Ινστιτούτα Πανελλαδικά

443

Ερευνητικά Προγράμματα

182

Εξειδικευμένοι ερευνητές

8

Εθνικές συλλογές φυτικών γενετικών πόρων